Personvernregler

Denne personvernerklæringen avslører retningslinjene for personvern for www.byzonderereizen.nl, www, byzonderereizen.no og www.you2lofoten.no. Denne personvernerklæringen gjelder kun informasjon som er samlet inn av disse nettstedene.

Det vil varsle deg om følgende:

  • Hvilken personlig identifiserbar informasjon blir samlet inn fra deg gjennom nettstedet, hvordan den brukes og med hvem den kan deles.
  • Hvilke valg er tilgjengelige for deg angående bruken av dataene dine.
  • Sikkerhetsprosedyrene som er på plass for å beskytte misbruk av informasjonen din.
  • Hvordan du kan rette opp unøyaktigheter i informasjonen.  

INFORMASJONSSAMLING, BRUK OG DELING

Vi er de eneste eierne av informasjonen samlet på disse nettstedene. Vi har bare tilgang til / samle inn informasjon som du frivillig gir oss via e-post eller annen direkte kontakt fra deg. Vi vil ikke selge eller leie denne informasjonen til noen. Vi vil bruke informasjonen din til å svare deg, angående årsaken til at du kontaktet oss. Vi vil ikke dele informasjonen din med noen tredjepart utenfor vår organisasjon, annet enn det som er nødvendig for å oppfylle din forespørsel.  

DIN ADGANG TIL OG KONTROLL OVER INFORMASJON

Du kan velge bort eventuelle fremtidige kontakter fra oss når som helst. Du kan når som helst gjøre følgende ved å kontakte oss via e-postadressen eller telefonnummeret som er gitt på vår hjemmeside:

  • Se hvilke data vi har om deg, om noen.
  • Endre / korriger alle data vi har om deg.
  • La oss slette alle data vi har om deg.
  • Uttrykk enhver bekymring du har om vår bruk av dataene dine.  

SIKKERHET

Vi tar forholdsregler for å beskytte informasjonen din. Når du sender inn sensitiv informasjon via nettstedet, er informasjonen din beskyttet både online og offline.

Uansett hvor vi samler inn sensitiv informasjon (for eksempel kredittkortdata), blir denne informasjonen kryptert og overført til oss på en sikker måte. Du kan bekrefte dette ved å se etter et lukket låsikon nederst i nettleseren, eller se etter "https" på begynnelsen av adressen til nettsiden. Selv om vi bruker kryptering for å beskytte sensitiv informasjon som overføres online, beskytter vi også informasjonen din offline. Bare ansatte som trenger informasjonen for å utføre en bestemt jobb (for eksempel fakturering eller kundeservice), får tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Datamaskinene / serverne der vi lagrer personlig identifiserbar informasjon, holdes i et trygt miljø.

Disse nettstedene inneholder lenker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlig for innhold eller personvernpraksis på slike andre nettsteder. Vi oppfordrer brukerne våre til å være oppmerksom når de forlater nettstedet vårt, og til å lese personvernerklæringene til andre nettsteder som samler inn personlig identifiserbar informasjon.

Hvis du føler at vi ikke overholder denne personvernregelen, bør du kontakte oss umiddelbart via telefon: 48 24 98 90 eller e-post: info@byzonderereizen.nl